Kontakt

Htm Shpk

Adresa:

Shkodër: L. Perash, Rr. Rrojet, Nr 44
Durrës: L. 15 Rr. Miqësia
email: info@htm-cert.com

cel:0676022190
 

Na dërgoni një mesazh:


Zona e punës dhe koha

E hënë-E shtunë: 08:00 - 16:30
E djelë: Pushim