HTM Shpk


 


Projektime-Zbatime-Tregetime-Certifikime Elektrike


KUSH JEMI NE
... dhe çfarë bëjmë!

HTM operon në sektorin energjitik

në projektimin, zbatimin ,tregëtimin me shumicë dhe pakicë të materialeve elektrike,

si dhe Certifikimin e profesionalizmit dhe garantimin e sigurisë së punës të pajisjeve dhe instalimeve elektrike.